Frikadeller i fettnett Danske nettfrikadeller lages med både lever og hakket svinekjøtt. Farsen pakkes i fettnett før de stekes. Frikadellene har god smak av krydderne og urtene som tilsettes. Oppskriften er fra TV-serien Munter mat.
Pommes soufflé med rouille Denne tradisjonelle franske måten å tilberede poteter på kan være litt vanskelig. Men hvis det går bra, så er resultatet sprø potetputer. De blir elegant tilbehør til et stykke stekt kjøtt, eller bare servert som fingermat med en dipp som rouille. Oppskrift fra brødrene Price i Munter mat.
Eplekake fra Samsø Eplekaken fra Samsø er berømt i Danmark. Den originale oppskriften har brødrene Price fått hos Gudrun Holm. Hun lager eplekaken med Belle de Boskoop-epler. Kaken smaker litt annerledes enn andre eplekaker, siden den ikke er krydret med kanel, men med kardemomme og muskat.
Sandwich med svinekjake og rødkålsslaw Tar du deg tid til å preparere kjøttet til disse skivene, kan brødrene Price love deg at du ikke kommer til å angre.
Gratinert ost med jordskokk og karse Flott og fargerik forrett eller salat som smaker aller best hvis du får en liten bit av alt i én munnfull.
Porsjonspaier fylt med purre, sennep og ost Kjøttfrie, små porsjonspaier som passer perfekt til lunsj eller kvelds.
Stekt kyllingbryst, konfiterte kyllinglår og sopp Brødrene Price lager tre varianter av kylling: stekt bryst, konfiterte kyllinglår og kyllingkraft. Ved siden av har de stekt sopp, soppsaus og syltet sopp.
Rugbrød med poteter, løpstikkemajones og sprø potetchips En enkel oppskrift på et helt spesielt og meget lekkert smørbrød, toppa med friterte potetchips og hjemmelagd majones.
Kringle med wienerdeig Brødrene Price lager kringle eller wienerbrød med hjemmelaget wienerdeig. Det blir 27 lag smør i deigen før de er fornøyde. Fyllet lager de av marsipan, sukker og smør. Kringlen smaker fantastisk og er perfekt til kaffebordet.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.