NRK Meny

Mokkapudding

Når det skal gå fort må det da være lov til å ty til pulverløsninger? Det mener i alle fall Sigmund Kaarstad, som med en liten vri lager mokkapudding av karamellpuddingpulveret.

Slik gjør du

Lag puddingen etter anvisning på pakken – tilpass melkemengden etter den pakken du har. Rør til slutt inn kaffepulveret (2 porsjonsposer à 2 g) i den varme blandingen. Lag helst desserten dagen før servering.

Drypp 1 ts karamellsaus i fire former eller kaffekopper.
Hell opp puddingblandingen i formene og sett dem til avkjøling.
Oppbevar dem i kjøleskapet til de serveres.

Hvelv puddingene på dessertasjetter. Drypp karamellsaus over og dryss på kaffepulver.

Pulveret kommer til å smelte sammen med sausen og gi kraftig kaffesmak.
Og server gjerne med en stor kremdott.

Kilde: Sigmund Kaarstad