Slik gjør du
Finhakk persille og hvitløk og bland med olivenolje.
Stek lammekoteletter og pølse på grill ca 5 minutter. Legg de over på fat og pensle med oljen.
Serveres med pommes frites.
Tips
Oppskrift fra samme program:
Lars Barmen har vært på besøk hos Torunn Lien og Andreu Sola som driver restauranten La Vinyanova utenfor Barcelona. Han fikk med seg oppskriften på tradisjonell spansk grillmat.
Finhakk persille og hvitløk og bland med olivenolje.
Stek lammekoteletter og pølse på grill ca 5 minutter. Legg de over på fat og pensle med oljen.
Serveres med pommes frites.
Oppskrift fra samme program: Spanske grillpølser
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.