NRK Meny

Miniburgere med pulled pork

Finn fram svinenakken og lag enkle miniburgere med loff, pulled pork og yoghurtsaus som tilbehør.

Slik gjør du

Miniburgerne

Del kotelettene i stykker på omtrent 5 centimeter i diameter. Krydre godt med salt, chilipepper, paprika, spisskummen og korianderfrø.

Grill dem kjapt på hver side og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Plasser dem deretter i en mellomvarm sone under lokk på grillen. La dem ligge i 1–2 timer.

Bruk en gaffel og dra kjøttet fra hverandre, slik som omtales som pulled pork. Grill loffskivene raskt og bruk grillet loff som burgerbrød. Anrett med tomat, rødløk og pulled pork.

Raita

Riv agurken. Dryss over salt og la agurken stå i 15 minutter. Press deretter ut vannet av agurken.

Grovhakk urtene. Ha agurken sammen med resten av raita-ingrediensene i en bolle. Bland alt sammen.

Kilde: Øyvind Hjelle i TV-programmet «Gratulerer med dagen!»