NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Michaels beste krabbeoppskrift

Michaels krabbebiffer er en god måte å tilberede krabbe på hvis man vil drøye krabbekjøttet.

Foto: YLE

Michaels beste krabbeoppskrift

Den beste måten å koke krabbe på er å koke den i vannet den svømmer i. Da får man aller mest ut av den fantastiske skalldyrsmaken.

Slik gjør du

Kokt krabbe
Bruk sjøvann eller ha salt i vannet fra springen. Ha i nok vann til at det dekker krabbene.
Ha de ferske krabbene i kokende vann og la det koke i ca. 20 minutter.

Krabbebiffer
Bland poteter, løk, sennep, dill, krabbekjøtt og egg. Mos det sammen og form deigen til karbonader. Tilsett salt og pepper. Brun biffene i smør i stekepannen. Server med saus.

Saus til krabbebiffer
Bland ingrediensene sammen.

Kilde: Michael Björklund i TV-serien Mat i Norden/YLE