Hopp til innhold

Mat i Sommeråpent

Andreas Viestad lager mat i Sommeråpent 2010. Han tar oss med til Farsund i Vest-Agder og viser oss sommerstedet sitt. Her får du oppskriftene.

Andreas Viestad

Sommer på Viestad i Farsund. Andreas Viestad ved sommerhuset sitt.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Video Andreas Viestad lager sorbé på to måter

Andreas Viestad lager sorbé på to måter. Først en eplesorbé ved hjelp av is og salt og så en pæresorbé fra en frossen boks hermetiske pærer.

Video Andreas Viestad lager rekecocktail og rekesuppe

Andreas Viestad lager rekecoctail, og bruker skallet til nok et måltid.

Video Andreas Viestad lager utrebrød på grillen

Andreas Viestad baker ved hjelp av murstein eller hermetikkboks - og grill.

Andreas Viestad

Andreas Viestad lager lake til svinet, og legger pepperkorn på grillen for å røyke nakkekotelettene.

Video Andreas Viestad lager urtesmør

Andreas Viestad bruker håndvisp når han lager smør. Men han har også gode råd til deg som bruker miksmasteren.

Video Andreas Viestad griller makrell

Se Andreas Viestad pakker makrellen i bacon og grille den.

Video Andreas Viestad lager vaniljeis

Andreas Viestad viser oss først rundt på sommerstedet sitt før han lager deilig vaniljeis.