NRK Meny
Video Kjartan Skjelde lager marsipankonfekt

Kjartan Skjelde lager marsipankonfekt. Han ruller kulene i sjokolade i hånden, fordi hånden har perfekt sjokoladetemperatur.

Marsipankuler med sjokolade og nøtter

Ingen jul uten marsipan i en eller annen variant. Kjartan Skjelde viser deg hvordan du ruller marsipankuler i sjokolade og har nøtter utenpå.

Slik gjør du

Rull marsipanen i passe kuler.

Smelt sjokoladen og ha den i en ny bolle. Rull marsipanen først i sjokoladen, så i finhakkede nøtter. Sett de på kjøl et par minutter så sjokoladen og nøttene får satt seg.

Marsipankulene pakkes i cellofan med sløyfe og henges på juletreet. Eller gis bort til jul.

Tips

Dette er litt grisete, men det er lov siden det snart er jul. Barna elsker det.

Se også: Kjartan Skjeldes oppskrifter