Slik gjør du
Skrell mangoene og skjær fruktkjøttet av steinen. Grovhakk halvparten av mangoen og kjør det til en fin mos i en hurtigmikser sammen med halvparten av melisen. Skjær resten av mangoen i tynne skiver og sett det til side så lenge.
Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut innmaten med en liten skje. Spar innmaten fra tre pasjonsfrukter.
Kjør innmaten fra de resterende fem lynraskt i en stavmikser eller lignende for å knuse fruktsekkene.
Sil pasjonsfruktsaften over i en bolle, tilsett fløte og resten av melisen. Pisk det til en myk krem.
Bland mangopureen forsiktig inn i kremen.
Anrett 1/3 av kremen i en pen glassbolle, legg på mangoskiver og litt pasjonsfrukt. Dryss over kakesmuler og fortsett med mer krem og gjenta prosessen. Avslutt med mango og pasjonsfrukt.
La desserten stå minst 3 timer eller natten over i kjøleskapet før servering.
Desserten kan også anrettes i porsjonsskåler eller glass.
Tips
Se også: