Slik gjør du
Kok potetene og ta vare på kokevannet.
Skjær aspargesen i passe store biter og slå det varme potetvannet over. La aspargesen ligge i vannet ca. 1-2 minutter, avhengig av hvor tykk aspargesen er. Ta vare på 1 dl av vannet til dressingen.
Del de kokte potetene og skjær alle grønnsakene i passe store biter.
Skjær ut filetene i grapefrukten.
Ha alt i en stor skål eller på et stort fat.
Dressing
Bland sammen ingrediensene til dressingen i en gryte over varmen på komfyren og slå den varme dressingen over salaten. Riv pepperrot over salaten før den serveres.
Laksen
Gni inn laksen med salt, sukker og nykvernet pepper. La laksen ligge i ca. 30 minutter. Tørk av overflødig salt og sukker som ikke har smeltet. Skjær fisken i passe porsjonsbiter. Stekes på høy varme uten fett i stekepannen.
Tips
*Oppskrift: Skånsk sennep