Laster innhold, vennligst vent..

Luksus-«vaffel»

Lise Finckenhagen serverer potetvafler med rogn, rømme, rødløk og gressløk til forrett nyttårsaften.

Slik gjør du

Kok potetene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp potetene tørre og mos dem.

Ha potetmosen over i en bolle. Rør inn smør, rømme, egg, mel og bakepulver. Spe røren med litt melk til du får en tykk «vaffelrøre». Smak til med salt og pepper ev. også litt revet muskat.

Stek gylne tykke «potetvafler» i et smurt vaffeljern.

Serveres lune med rogn, rømme, finsnittet rødløk og gressløk.

Tips

Nyttårsmeny
Lise Finckenhagen har luksusvaflene med rogn som forrett i nyttårsmenyen. Her kommer oppskriftene på hovedrett og dessert.

Oppskrift:

Oppskrift:

Se oså: Flere oppskrifter fra Nitimen

Se også vår oppskrift på vafler fra kokkelærer Hans Dahl Ørstavik.

Kilde: Lise Finckenhagen i Nitimen