Lettsaltet torsk

Hakket frisk basilikum gir ekstra smak til torskemiddagen.

Foto: Pernille Wroldsen / NRK

Lettsaltet torsk med egg- og baconsmør

Lise Finckenhagen har egg- og baconsmør til lettsaltet torsk. Grønnsakene velger du selv.

Slik gjør du

Skjær torsken i pene benfrie serveringsstykker.

Skjær baconet i små biter og sprøstek det i smøret. Trekk pannen til side og tilsett hakket hardkokt egg. Frisk basilikum has i rett før servering.

Kok opp vannet til fisken og legg i fiskestykkene. Skru ned varmen og la fisken trekke i ca. 7 minutter. Dra av skinnet før servering og kvern over litt pepper om du vil.

Server med egg- og baconsmør, kokte poteter eller potetmos. Velg grønnsaker etter ønske.

Tips

La fiskestykkene renne av seg på et kjøkkenhåndkle før du legger dem over på tallerkener.

Kilde: Lise Finckenhagen i Frokost-TV