Lefseruller med sild og gressløk

Enkelt å lage, enkelt å spise. Tareq Taylors lefseruller med stekt sild og gressløk.

Foto: Fra tv-serien Hygge i hagen / SVT

Lefseruller med sild og gressløk

På et blunk har traust sild blitt til velsmakende ruller som passer perfekt i piknikkurven – eller som plukkmat eller lunsj.

Slik gjør du

Klipp finnene av fiskefiletene. Bland mel og brødsmuler. Vend sildefiletene i blandingen, og stek dem i rikelig med smør. Ha på salt og pepper.

Legg salat utover lefsene, og legg på stekt sild, gressløk og tyttebær eller pepperrot.

Rull sammen, og del rullene diagonalt på midten- Server rullene varme – eller kalde.

Tips

I det svenske TV-programmet Hygge i hagen lages rullene av svensk tynnbrød, men det går godt an å bruke norske lefser – eller tortillas.

Kilde: Tareq Taylor i tv-serien Hygge i hagen/SVT