NRK Meny
Lammekoteletter Navarra
Foto: Opplysningskontoret for Kjøtt / Alf Börjesson

Lammekoteletter Navarra

Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.

Slik gjør du

Hakk løken og skjær skinken i terninger.
Finhakk hvitløken og persillen.

Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek i omtrent 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.

Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen i omtrent 5 minutter.
Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i omtrent 5 minutter.

Server med ris eller pasta.

Tips

Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt