Lammekoteletter Navarra
Foto: Opplysningskontoret for Kjøtt / Alf Börjesson

Lammekoteletter Navarra

Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Hakk løken og skjær skinken i terninger.
Finhakk hvitløken og persillen.

Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek i omtrent 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.

Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen i omtrent 5 minutter.
Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i omtrent 5 minutter.

Server med ris eller pasta.

Tips

Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt