Lammekoteletter med curry- og ingefærgulrøtter


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Bland yoghurt, honning, chilipulver, gurkemeie, garam masala, hvitløk, samt skallet fra sitronen.

Legg lammekotelettene i marinaden og la de marineres i minst 5 timer (gjerne over natten).

Ta ut lammekotelettene og tørk dem med husholdningpapir.
Pensle dem med litt olje og grill dem i en varm panne.
Tilsett salt og pepper etter smak.

Server lammekotelettene med curry- og ingefærsgulrøttene, samt brød og/eller ris.

Curry- og ingefærgulrøtter
Skjær gulrøttene i ca. 2 cm tykke biter.
Kok opp vannet med olivenolje, smør, ingefær, curry og salt og pepper etter smak.
Legg i gulrøttene og la dem koke under lokk i to minutter.
Hell av litt av kraften og bland i mynte og sjalottløk.

Kilde: Tina Nordström