NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..

Laks med tagliatelle og spinat

Pasta, spinat og laksesommerfugler. Unni Lindell og Odd Ivar Solvold var med i Kokkekamp, da laget de denne hovedretten som de kalte «Slangebæreren».

Slik gjør du

Bland sammen ingrediensene til vinaigretten.

Kok pasta som angitt på pakken. La den renne av og stenk med olje.

Stek laksesommerfuglene med litt salt og pepper i olje i grillpanne.
La dem trekke gjennom.

Vask spinatblader og trekk bort stilken. Tørkes godt.

Ha litt olje i en stekepanne og la den bli varm.
Tilsett spinatbladene og ta pannen bort fra varmen. De vil falle sammen og være ferdige på en, to, tre.

Fordel pasta og spinat på varme tallerkener.
Ha laksesommerfuglene på toppen.
Stenk vinaigrette rundt og over.

Kilde: Odd Ivar Solvold i Kokkekamp 2001