NRK Meny
Kyllingwok
Foto: matprat.no

Kyllingwok

Wok tar vare på det beste i råvarene. Trikset med wok er å gjøre alt klart på forhånd. Kutt opp alle grønnsakene og strimle kjøttet. Dekk bordet. Når wokpannen er varm går det på et øyeblikk å få middagen ferdig.

Slik gjør du

Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.

Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.

Kok nudlene etter anvisningen på pakken.

Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne.
Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt.
Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.