NRK Meny
Kyllingsuppe

Med selvlaget kyllingbuljong, kylling og mye godt blir det asiatisk kyllingsuppe.

Foto: Pernille Wroldsen / NRK

Kyllingbuljong asiatisk stil

Sesamolje og soyasaus gir en vanlig kyllingbuljong den rette asiatiske smaken. Og når Lise Finckenhagen har med vårløk, chili, ingefær og koriander blir det perfekt.

Slik gjør du

Kok opp kyllingbuljong med sesamolje og soyasaus. Finsnitt vårløk, chili og ingefær. Fordel kyllingkjøtt, vårløk, chili og ingefær i suppeboller. Hell over kokende buljong og topp med koriander.

Tips

Bruk litt mer soyasaus om nødvendig. Smak til med limesaft hvis du ønsker en litt syrlig smak. Eventuelt la chilli og ingefær trekke i buljongen hvis du ikke er så god på finsnitting.

Du lager vel kyllingbuljongen selv? Her er oppskriften:

Kilde: Lise Finckenhagen