Slik gjør du
Ha alle ingrediensene til marinaden i en blender, og kjør til massen er jevn. Ha marinaden i en skål sammen med kyllingstykkene. Bland godt, og sett i kjøleskapet i noen timer, gjerne over natten.
Tre kyllingstykkene på spyd, og grill dem i 10–15 minutter. Snu dem jevnlig. Du kan også steke kyllingen i panne til det er gylne. Sett til sides.
Varm opp oljen i en panne med høye kanter, og fres løken til den er lett gyllen. Tilsett ingefær og hvitløk, og la det surre videre i ett minutt. Ha i gurkemeie, koriander, paprika og chilipulver, og la det steke i et par minutter.
Tilsett tomatpuréen og tomatene, og surr videre i fem minutter til tomatene er helt myke. Ha i fløte og sitronsaft. La det koke opp, og ha i litt vann for å justere konsistensen til en tykk saus.
Ha i kylling og garam masala, og la retten småkoke forsiktig i noen minutter.
Vend inn frisk koriander, og server med nanbrød og ris.