Laster innhold, vennligst vent..

Kylling med paprika og urter

Et skikkelig kyllingmåltid, deilig tilberedt med gode ingredienser. Her er det bare å glede seg til et flott måltid.

Slik gjør du

Skjær lår og vinger av kyllingen. Snitt langs ryggbenet og ben fuglen ut. Del i pene bryststykker m.m. Ben ut lårene.

Brun ben/avskjær lett i smør. Ha ben og avskjær i en kjele med vann så det dekker. La det koke opp, skum av.

Brun kyllingstykkene raskt i olje/smør i panne.

Fres paprikastrimlene i olje/smør i en panne/kjele og hell på en buljongskvett.
Legg på kyllingbitene og la dem dampe med.
Sil kyllingkraften etter ca. 12 minutter. Tilsett evt. litt fond/buljong.
Rør inn sennep og rødvin. La det putre videre.
Tilsett fløte og la sausen koke til passe konsistens.
Tilsett raust med hakkede urter.

Kok ris til antall personer.

Fordel ris på varme tallerkener. Ha over grønnsaker og legg kyllingbitene på toppen. Fordel sausen over og rundt.