Kylling med ostesaus

Sprek opp kyllingen med blåmuggost! Bruk 15 minutter på en kylling med ostesaus.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Legg kyllingfiletene mellom to ark plastfolie og kjevle dem tynt ut.
Del osten i to kubber. Legg én på kjøttsiden av hver kyllingfilet, kvern en anelse pepper over. Brett kjøttet rundt osten og surr bomullshyssing rundt eller fest med ruladenåler.

Brun kjøttet i smør på middels varme og la det ettersteke på svak varme til kjøttet er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Ta kjøttet opp og hold det varmt.

Hell buljong i stekepannen, kok opp og tilsett osten.
La sausen småkoke så osten smelter og gjør sausen fyldig.
Smak til med pepper.

Server kjøttet med sausen, ris eller kokte poteter og grønnsaker.

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt