NRK Meny
Kylling Kiev
Foto: NRK

Kylling Kiev

Lars Barmen er sammen med Juhani «Mikko» Rautiainen på restaurant Bellevue i Helsingfors og får se hvordan de lager . Du kan også se og lære.

Slik gjør du

Ta benet ut av kyllinglårene og oppbevar dem kaldt.

Bland smøret med sitronsaft og avkjøl.
Fordel smøret inne i kyllinglårene og pakk kjøttet godt rundt smøret.
Vend lårene i melet, deretter i sammenpisket egg, så i brødkrumme, så i egg og til slutt i brødkrumme.

Varm oljen til ca. 150 ºC.
Stek kyllingene gylne i oljen og flytt dem over på et bakebrett.
Sett dem i ovn på 150 ºC og bak dem i ca. 15 minutter.

Server med erter, ris og sitronbåter.

Kilde: Lars Barmen og Juhani «Mikko» Rautiainen