Slik gjør du
Ha melk, kakao, sukker og honning i en kasserolle.
Varm langsomt opp melken til den når kokepunktet.
Trekk kasserollen vekk fra varmen og visp inn sjokoladen.
Servere gjerne med en kremklatt og revet sjokolade/chilifalk på toppen.
Hvordan lager ekspertene sin kakao? Stian Iversen, kokk ved Gastronomisk Institutt, er ikke i tvil om hvilken variant han liker best.
Ha melk, kakao, sukker og honning i en kasserolle.
Varm langsomt opp melken til den når kokepunktet.
Trekk kasserollen vekk fra varmen og visp inn sjokoladen.
Servere gjerne med en kremklatt og revet sjokolade/chilifalk på toppen.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.