Slik gjør du
Snitt alle grønnsakene, inkludert løken, i fine strimler. Surr dem i olivenolje i en varm panne i 4–5 minutter, til de mykner uten å miste farge. Klipp fire store stykker bakepapir, og fordel de stekte grønnsakene i midten av bakepapiret.
Krydre fisken med salt og pepper, og ha den på toppen av grønnsakene. Fordel krydderurter og en liten slant hvitvin (3-4 spiseskjeer) over hver fiskefilet. Samle hjørnene og lukk pakkene, slik at væsken ikke slipper ut.
Bak pakkene i 10–12 minutter på 175 grader, og server dem like etter du har tatt dem ut.
Sitronsyrnet fløte
Ha fløten i en liten skål. Riv sitronskallet og ha det i fløten sammen med sitronsaften. Ha i litt havsalt og pepper.
Rør blandingen veldig forsiktig rundt med en skje. Du skal bare spre sitronsaften veldig rolig ut i fløten. Dette er viktig for at fløten skal tykne.
La den stå i cirka 30 minutter. Da vil fløten være en anelse klumpete, men rør dette forsiktig ut. Sett det kaldt til fløten skal serveres til fisken.
Tips
Server fisken og den sitronsyrnede fløten med poteter og masse nyhakket dill.