| |
Tina lager chili con carne til ti sultne studenter. Det kan du også gjøre, eller fryse den ned porsjonsvis.
Denne retten serveres med en valnøtt- og rosmarinvinaigrette og oppskriften gir fire porsjoner.
Her skal du få en spennende vri på kotelettmiddagen. Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i «lommen».
Klekk ut en eventyrlig jakthistorie. Be til selskap og by på resultatet. Kan Peer lyve så kan vel du!
Svin er det kjøttslaget vi spiser mest av i Norge. Hver nordmann spiser cirka 25 kilo svinekjøtt årlig. Prøv å stek den i ovn, sammen med masse grønnsaker.
I gryta hennar mor er det kjøttkaker, iallefall én gang i uka. Alle mødre har sin vri, men den er det umulig å vri ut av dem.
Når du må begynne dagen før å lage middag vet du at det er alvor. Da er det ikke bare middag, men «middag-middag».
Valgdagen er for mange en både spennende og svært lang dag. Det er viktig å ikke glemme å spise. Vi foreslår litt ventesnadder underveis, og en real festbiff til valgets vinnere.
Vi mener det er grunn til å innlede fårikålsesongen på brasiliansk vis.
Vi har nå gått inn i valgkampens siste uke. I en tid med mye billig valgflesk mener vi det er viktig å unne seg litt skikkelig tilberedt kvalitetskjøtt. Enkelt er det også.
FLERE SAKER
|
|
|
|
Tina NordströmAlle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.
|
Kokke-LiseAlle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.
|
|
|
Lars BarmenLars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.
|
Eide og MorrisLinda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kylie KwongEn av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.
| |
|
GastronomiHenry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.
|
|
KokkekampProgrammet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.
|
|
| |