|
Foto: Tine |
Nå er det tid for å lage mye godt til jul. Denne kan du også gi bort i julegave?
Moccasjokolade egner seg også svært godt som snop før jul.
Lykke til!
Dette trenger du:
100 gram lys sjokolade
100 gram mørk sjokolade
50 gram sjokolade med nougat
50 gram smør
1 ts kaffepulver(f.eks. Nescafé)
1/2 dl pistasjnøtter eller ristede hasselnøtter
Slik gjør du:
Bryt sjokoladen i biter, og ha den i en kjele sammen med nougat og smør.
Varm det hele forsiktig på plate til det smelter. Rør litt i massen til den er jevn og glatt.
Rør forsiktig inn nøtter og kaffepulver. Hold igjen litt nøtter til garnering.
Legg bakepapir eller matpapir i bunnen av kakeformen (som er 15x15 cm). Hell massen i formen, og dryss over resten av nøttene.
Avkjøl kaka i kjøleskap cirka to timer. Skjær opp kaka i ruter ved hjelp av en oljet kniv. Nå har du lekker konfekt du kan servere til gjestene dine!
(Kilde: Tine)