skilleFrokost-TV oppskrifterskilleQUIZ!skilleMat med Tinaskille_slutt
Julemat 3_1
Her er du: NRK.no > Mat > Julemat
 
 
 Skille

Tilslørte julekaker

Nå har du mye godt å glede deg til! Det er tid for alt som smaker ekstra søtt.


Publisert 01.12.2003 13:30.
SE OGSÅ:
ALT OM:

Dette trenger du:

(4 porsjoner)
2-3 dl smuler av en eller flere slag tørre, sprø julekaker for eksempel goro, snipper eller berlinerkranser
3 dl kremfløte
3 dl rød gele eller eplemos

Foto: Tine

Slik gjør du:

Knus kakene i smuler, og rist dem sprø i varm stekepanne. Avkjøl kakesmulene.

Visp deretter kremfløten til den er blitt til luftig krem. Anrett eplemos, gele, kakesmuler og krem lagvis i dessertbolle eller porsjonsglass.

Voila!

Lykke til!

Siste saker:
Flere saker: ALT OM JULEKAKER

Tina Nordström

Alle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.

Kokke-Lise

Alle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.



Lars Barmen

Lars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.

Eide og Morris

Linda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.

 
GÅ TIL OPPSKRIFTENE

Kylie Kwong

En av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.

 

Gastronomi

Henry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.

Kokkekamp

Programmet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.

Pix
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no