Vi feirer muslimenes jul med tapas og lammerull. Du kan også spise denne enkle og delikate retten til forrett!
|
Foto: OFK |
Juletapas:
(6 porsjoner)
18 skiver baguett
2 båter hvitløk
4 ss olivenolje
Lammerull:
6 skiver lammerull, skåret litt tykt
6 bakte cherrytomater, røde eller gule
1 bakt rød paprika, flådd for skinn
Sylte:
6 skiver julesylte
1 kokt og skrellt rødbete, fersk
1 kokt og skrellt gulbet, fersk
1/2 pt. frisk brønnkarse
Okserull:
6 skiver okserull
2 skiver grillet/bakt grønn squash
1/2 pt. frisk kjørvel
Slik gjør du:
Del hvitløken i to, og gni inn stekepannen med disse. Ha olje i panna, og stek baguettskivene til de er sprø og gyldne.
Legg på pålegget nevnt ovenfor på stekte bruschettaene.
Server bruchettaene som en av flere tapasretter, som forrett, eller kanskje som en enkel kveldsmat.
Så enkelt kan det gjøres!