Slik gjør du
Rens og skjær jordbærene i små biter. Skrell og finhakk løken og finsnitt chilien. Bland sammen jordbær, chili, løk og olivenolje. Smak til limesaft og rør inn hakket koriander.
Jordbærsalsa er søtt, sterkt og surt tilbehør til grillmaten. Hvor sterkt det blir avhenger av hvor mye grønn chili du blander inn. Lise Finckenhagen bruker jordbærsalsa til hamburger, kylling og laks. Alt fra grillen.
Rens og skjær jordbærene i små biter. Skrell og finhakk løken og finsnitt chilien. Bland sammen jordbær, chili, løk og olivenolje. Smak til limesaft og rør inn hakket koriander.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.