Laster innhold, vennligst vent..
Jordbærdessert med hyll og kvarg

Jordbær med hyll og kvarg.

Foto: Marika Hill / Five Corners Production

Jordbærdessert med hyll og kvarg

Denne desserten dufter sommer lang vei. Når det er sesong for hylleblomster og jordbær er det god grunn til å ta fram serveringsskålen, be inn de nærmeste naboene og nyte desserten sammen med en kopp kaffe.

Slik gjør du

Del jordbærene i to eller fire. Legg jordbærene i en skål og tilsett hylleblomstdrikken.

La kvargen renne av. Bland fløten med sukker og vaniljefrø, og visp til lett krem. Bland kvargen inn i kremen. Visp etter behov.

Legg kremen over jordbærene. Pynt med hylleblomster. Smuldre kjeksen over.

Tips

Bytt gjerne havrekjeksen med annen kjeks.

Kilde: Filip Langhoff i TV-serien Frå jord til bord/YLE