Slik gjør du
Del panettonen i 1 centimeter tykke skiver. Legg omtrent en tredel av skivene i bunnen av en springform med 23 centimeter diameter. Pass på at skivene fyller hele bunnen. Panettone er myk og formbar, så det bør ikke være vanskelig å dekke formen, bare riv opp noen av skivene om nødvendig. Dynk laget med to spiseskjeer Tuaka-likør.
Start på fyllet ved å vispe egg og sukker til det er luftig. Tilsett mascarpone og kremfløte, og visp forsiktig. Tilsett Marsala gradvis, og fortsett å vispe til blandingen er tykkere. Ta omtrent 250 milliliter (en stor kopp) over i en liten boks. Ta plast over og sett den i kjøleskapet. Denne kremen skal du smøre over og rundt kaken like før du serverer den. Ser den bløt ut, frykt ikke. Kremen vil stivne i kjøleskapet.
Smuldre de kandiserte kastanjene i kremen. Tilsett 100 gram sjokolade i små biter og 75 gram hakkede pistasjnøtter. Bland alt sammen med en tresleiv.
Ha halvparten av kremfyllet over panettonebunnen. Bruk en tredel av panettonen til å lage et nytt lag over kremen. Pass på at alt er dekket, slik at det ikke kan renne krem gjennom. Dynk panettonelaget med to spiseskjeer Tuaka-likør. Hell over resten av kremfyllet, og bruk siste tredel av panettonen til å lage et siste kakelag. Dynk også dette med likør. Ta plastfolie over kaken, press gjerne litt forsiktig ned og sett den i kjøleskapet. La kaken stå i kjøleskap over natten eller opp til to døgn.
Når du vil servere kaken, tar du den ut av kjøleskapet. Ta av formen og sett den på et kakefat. Ikke prøv å fjerne bunnen på kakeformen, da kan kaken falle fra hverandre. Smør over resten av kremen som du har spart.
Dryss over frø fra granateple, sjokoladebiter og hakkede pistasjnøtter til pynt.