Lag sorbé og iskrem sjølv James og Adam Price lagar syrleg sitronsorbé, fløyelsmjuk mangosorbé og jordbæris som verkeleg smaker jordbær. Her får du oppskriftene! Av Siri Bjelland Berven
Frisk hjemmelaget sitronsorbé Sitronsorbé er noe av det friskeste og mest innbydende du kan servere til dessert om sommeren.
Hjemmelaget kremet jordbæris Med hjemmelaget jordbæris får du smaken av ekte jordbær, og det smaker så mye bedre. Hjemmelaget jordbæriskrem er faktisk lett å lykkes med.
Klassisk banansplitt Splitt en banan og lag denne klassiske amerikanske iskremdesserten. Retten sies å være oppfunnet i Pennsylvania i 1904. Variasjoner forekommer, dette er originalen.
Hjemmelagd iskjeks Skal du først lage isdesserten helt fra bunnen, kommer du ikke utenom iskjeks. Du kan kjøpe egne vaffeljern til iskjeks, men du kan like greit steke dem i et krumkakejern.
Deilig vegansk iskrem på sprø nøttebunn Hjemmelaget is topper det meste. De danske brødrene Price elsker denne veganske vaniljeisen på sprø nøttebunn.
To sorbeer med bær Robin Nyman deler oppskriftene på to sorbeer med bær som er enkle å lage hjemme. De kan godt brukes som en mellomrett, ikke bare dessert.
Desserter til fine sommerdager Finn en anledning til å feire sommeren og disk opp med noe godt til folk du er glad i. Det er ekstra stas å avslutte med en god hjemmelaget dessert. Av Kristin Eriksen