Laster innhold, vennligst vent..
Hvetelefse med lammekjøtt

Lefse med rester av lammekjøtt, fetaost, rødløk, tomat og agurk.

Foto: Lars Erik Vesterdal

Hvetelefse med lammekjøtt og fetaost

Det skal ikke mye til før du har en god rett til lunsj eller kvelds hvis du bare har rester av lammekjøtt, fetaost og hvetelefser.

Slik gjør du

Kutt opp kjøttet og løk i strimler, tomatene i små båter og fetaosten i terninger.

Varm opp olivenolje i en panne og stek kjøttet raskt. Tilsett løk og tomat og la dette surre med i ett minutt. Mot slutten tilsetter du fetaosten og tar pannen av varmen. Osten må ikke smelte helt, den skal bare bli varm og myk.

Legg en god stripe med rømme på en lefse. Legg på et par salatblader og den varme kjøttblandingen. Topp dette med lange strimler av agurk og masse urter. Brett sammen og spis.

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet «Brønsj»/NRK P1