Laster innhold, vennligst vent..
Honningmarinerte nøtter

Honningmarinaden er enkel å lage, og den gjør det lille ekstra for ostebordet.

Foto: DR

Honningmarinerte nøtter med appelsin

Ostebordet ditt blir enda mere interessant og lekkert med dette tilbehøret. Marinaden passer særlig til de tørre og kraftige ostene.

Slik gjør du

Rist nøttene i ovnen i cirka 12 minutter på 150 grader.

Ha honningen i en gryte, eller i en panne.

Riv skallet av appelsinen og bland skallet og saften fra appelsinen sammen med honningen.

Kok det opp, men pass på at det ikke brenner seg.

Ha i de ristede nøttene i honningen, og la dem småputre i to minutter.

Hell massen på et desinfisert glass, og ha dem i kjøleskapet over natten, før de skal spises.

Tips

  • Honningmarinaden holder seg fint i kjøleskapet i minst seks måneder.

Kilde: Adam Aamann i Matmagasinet/DR