Slik gjør du
Grisen grilles på indirekte varme til den har en kjernetemperatur på 60 °C. Dette tar ca. 2,5 time for en gris på ca. 7 kilo. Pensle grisen underveis med din favorittmarinade.
Foliebakte poteter
Alt has i aluminiumsfolie og bakes på grillen i ca. 45 minutter. Serveres med en gang.
Bearnéssmør
Kok sammen hakket sjalottløk, eddik, knust pepper og vann til all væske er kokt inn i løken, avkjøl.
Pisk smør til luftig krem og tilsett løknedkoket og hakket estragon. Smak til med salt og pepper.
Grillede grønnsaker
Cherrytomatene deles i to. Pensles med olje, salt og pepper. Stekes på 100 °C i ca. 40 minutter.
Asparges og gulrøtter kokes lett møre i lettsaltet vann, og avkjøles i isvann. Dette gjør du tidlig på dagen før du skal grille. Rett før servering pensles grønnsakene med olje, salt og pepper før de grilles.
Fennikelen kuttes i tynne skiver.
Alt blandes til en grillet salat og smakes til med salt, pepper, litt sitronsaft og noen dråper trøffelolje.