NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Fra TV-serien Barmeny i 2001. Sverre Sætre er gjest i Lars Barmens program Barmeny. De lager hasselnøttmarengs som de skal bruke til sjokolademoussekaker.

Sverre Sætre og Lars Barmen lager hasselnøttmarengs som de bruker som bunn og pynt til sjokolademoussekaken.

Hasselnøttmarengs

Sverre Sætre er gjest i Lars Barmens TV-program Barmeny. De lager marengs med hasselnøtter til en sjokolademoussekake. Oppskriften er både til en stor porsjon og til en vanlig porsjon.

Slik gjør du

Pisk eggehviter med sukker til det stivner.
Kjør nøttene i mikser til et grovt mel og bland det forsiktig inn i marengsen.
Smør et 2 cm tykt lag med marengs på 3 (1) bakebrett med papir.
Bak på 175 grader i ca. 20 minutter.

Fyll resten i en sprøytepose og sprøyt stenger på bakebrett med papir.
Bak på 175 grader ca. 10 minutter. Avkjøl og oppbevar tørt.

Tips

Oppskrift:

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Se også: Oppskriftene fra Sverre Sætre

Kilde: Sverre Sætre i TV-serien Barmeny