Laster innhold, vennligst vent..

Grønnsakssild

Sild er en klassiker som hører hjemme på koldtbordet og kan varieres på utallige måter. Her er en med grønnsaker.

Slik gjør du

Hakk agurken i små biter. Fjern kjernen i tomaten, og hakk fruktkjøttet i biter. Skjær kryddersilden i lange, smale biter.

Legg lagvis et lag med sild, et med agurk og et med tomat. Avslutt med sild på toppen.

Lake

Ha alle ingrediensene i en gryte. Kok opp og avkjøl. Laken kan brukes til flere typer sild og kan oppbevares på et glass med lokk eller en flaske.

Hell laken over silden og grønnsakene. La stå 24 timer før servering.

Tips

Ønsker du andre smaker, kan du bytte ut agurk og tomat med 1/2 fersken i biter og 1/2 skive ananas i biter. Ellers er framgangsmåten og laken den samme.