Slik gjør du
Legg alt kjøttet på et stort fat. Hell olivenolje, rødvin, balsamico, honning og krydder over kjøttet. Rør rundt med hendene til alt er blandet og kjøttet er godt innsmurt med marinade. La kjøttet ligge i marinaden i minst 30 minutter, men aller helst bør kjøttet marinere i 4–5 timer.
Krydrede bønner
Gino koker bønnene på den siden av grillen hvor varmen er lavest.
Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte. Stek finhakket rødløk i cirka 5 minutter, eller til den er myk. Rør ofte. Hell vannet av bønnene og skyll dem før de tilsettes i gryten sammen med chili- og paprikapulver. Rør sammen. Hell i vin, litt vann og grovkuttet oregano. Kok i 20–25 minutter, og rør innimellom.
Grillet svinekjøtt
Ta vare på marinaden. Legg ribbene på grillen og grill i 8–10 minutter. Legg så på svinefiletene og pølsene, la dem steke i 7–8 minutter. Deretter legges kotelettene på. De skal stekes i 5–6 minutter. Snu kjøttet et par ganger, men ikke flytt det rundt så mye, da renner kjøttsaften ut og det blir tørt.
Grillede grønnsaker
Legg grønnsakene i marinaden. Grill fennikel (kuttet i tre tykke biter) og mais på grillen i 8–10 minutter. Fjern frøene fra paprikaen og del den i grove biter. Romano-paprikaen grilles hel. Paprikaen skal grilles i cirka 5 minutter.