NRK Meny

Grillet lammemørbrad med yoghurt- og sommerdressing

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Inge Johnsen lager dressing av yoghurt naturell, tikka masala, chili og mynte til lammekjøttet.

Slik gjør du

Lammekjøttet krydres og brunes på direkte varme noen minutter på hver side.
Stek videre på indirekte varme under lokk i ca. 10 min. Når du skal grille på indirekte varme må du enten slukke en del av brenneren på gassen, eller bruke kull på bare én side av grillen.

La kjøttet hvile i ca. 7-8 minutter før servering.

Bland sammen ingrediensene i yoghurt- og sommerdressingen.
Når kjøttet hviler legger du litt av sausen i bunnen av formen eller fatet slik at den trekker inn i kjøttet. Resten av sausen serveres ved siden av.

Tips

Se også: Alle oppskriftene fra Inge Johnsen

Kilde: Inge Johnsen i Kveldsåpent