NRK Meny

Grillet entrecôte med pak choy

Slik gjør du

Skjær små snitt i kjøttstykkene og legg salvieblader i snittene. Pensle biffene med litt olje og gni dem med hvitløk. Tilsett salt og pepper og legg dem på grillen. Grill biffene til de blir stekt som dere ønsker. Gni igjen kjøttstykkene med hvitløk når de er ferdig grillet. Server med pak choypakken og romanescosaus (se oppskrift nederst).

Pak choypakker
Del salathodene i to, pensle dem med litt olje, salt og pepper. Legg salaten på grillen og la den få farge. Fordel salaten på foliebitene, hell litt vann på salaten, tilsett litt smør og frisk timian. Ha på salt og klem folien sammen til en pakke. Varm foliepakkene i utkanten av grillen i ca 10 minutter.

Åpne foliepakkene og fordel finhakket løk og grovhakket persille over salaten. Drypp over rapsolje til slutt. Serveres til entrecôten.

Tips

Oppskrift:

Kilde: Tina Nordström i TV-serien Tinas mat