Laster innhold, vennligst vent..
Brie med druer, frø og nøtter

Grillet brie med druer, nøtter og frø passer som forrett eller litt å tygge på til drinken. 

Foto: SVT

Grillet brie med druer, nøtter og frø

Grill en hel klase druer og brie på folie. Serveres med nøtter og frø ristet med salvie og rosmarin i panne på grillen.

Slik gjør du

Legg osten på et ark aluminiumsfolie og legg den på grillen på middels temperatur.

Bruk en stekepanne, gjerne jernpanne eller av annet ildfast materiale. Ha i smør, nøtter, frø, urter og salt. Stek på glørne til alt blir gyllent og sprøtt.

Legg druene inntil osten. Grill i cirka 5 minutter på den ene siden, snu og grill like lenge på den andre siden.

Legg osten på et fat, legg på de ristede frøene og nøttene, hell over honnig. Legg på druene.

Tips

  • Grill gjerne litt brød med olivenolje og server ved siden av.
  • Det går fint å spise med skje.

Kilde: Sandra Mastio i TV-serien «Sommermat i Falkenberg»/SVT