Laster innhold, vennligst vent..
Ananassalsa

Ananassalsa er perfekt som tilbehør på grillbordet, eller som snacks sammen med tortillachips før eller etter middag.

Foto: Mia Frogner / Green Bonanza

Grilla ananassalsa

De beste smakene kommer ofte på grillen, og det gjelder både frukt og grønnsaker. Her griller Mia Frogner skiver av frisk ananas før de finhakkes og lages til en salsa.

Slik gjør du

Finhakk rødløk og chili, og legg det klart i en bolle.

Rens ananasen, skjær vekk den harde kjernen, og legg skivene rett på grillen og grill dem til de har fått gylne grillstriper. Ta dem av, og la dem avkjøle til de kan håndteres. Skjær skivene i små terninger. Bland sammen med rødløk og chili.

Strø over sukker, salt, pepper og limesaft, og rør inn finhakket koriander til slutt.

Kilde: Mia Frogner/Greenbonanza.com