Laster innhold, vennligst vent..
Gresskar- og gulrotsuppe

Suppen kan du ta med deg i en suppetermos eller på glass.

Foto: Bård Skrede Johannessen / NRK

Gresskar- og gulrotsuppe

Varm eller kald suppe er godt til lunsj. Du kan varme den opp når den skal spises eller du kan ha den med varm i en termos. Hanne Frosta har flere forslag til fonying av matpakka.

Slik gjør du

Gresskar og gulrot skrelles og kuttes i grove biter
Has i kjele, kokes i væsken til grønnsakene er møre. Ca. 20 min.
Bruk stavmikser til å purere suppen.

Tips

Alternativ ttilbehør
Ta med i en liten beholder
- Rømme med fersk koriander.
- Brødkrutonger
- Sprøstekt bacon
- Gresskarfrø som er tørket og saltet.

Se også: Oppskriftene fra Hanne Frosta

Kilde: Hanne Frosta i Førkveld