Laster innhold, vennligst vent..
Greske lammeskiver

Skiver av lammelår som krydres med timian og hvitløk. Enkelt og godt!

Foto: Astrid Hals /Opplysningskontoret for Kjøtt

Greske lammeskiver

17. august er merkedagen for helgenen St. Mamas. Han var sauegjeter på Kypros i det 12. århundre og er beskytter for alle gjetere. Vi feirer dagen med å tilberede lam på gresk vis.

Slik gjør du

Hakk hvitløken og fres den i 1 ss olje eller smør.
Legg den til side, ha mer smør i panna og stek lammeskivene 2 - 3 minutter på hver side.
Krydre med timian og legg kjøttet over i en ildfast form. Legg over hvitløken.

Stek i ovn på 225 °C i 6 - 8 minutter.

Tips

Servér gjerne med gresk salat, tzatziki og ris.

Kilde: www.matprat.no