Laster innhold, vennligst vent..

Gratinerte pannekaker

Slik gjør du

Pannekaker

Ha mel og salt i en bolle, og visp deretter inn melka i det tørre.
Rør alt sammen til en jevn og glatt røre.
Visp eggene i til slutt.
La røra svelle i cirka 30 minutter.

Lag Bolognese og ostesaus som anvist nedenfor.
Stek litt tykke pannekaker på middels sterk varme.
Fordel Bolognese-fyllet på pannekakene, og rull dem sammen.
Legg retten over på et ildfast fat.
Hell over ostesausen, og dryss over revet ost.

Gratiner pannekakene under grillen, til osten har smeltet og blitt gyllen.

Bolognese

Rens og finhakk grønnsakene. Skjær baconet i tynne strimler eller terninger. Ha kjøttdeigen over i ei varm panne, og stek den på middels varme.
Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.
Tilsett kraften eller buljongen, og la sausen koke i cirka 20 minutter. Smak til med krydder.

Tips: Sausen kan brukes som pizzafyll

Ostesaus

Smelt smør i en kjele, og rør inn melet.
Spe inn melken under omrøring, og la sausen koke i cirka 10 minutter, til den er ganske tykk.
Ha på parmesan og la osten smelte.
Smak til med krydder.