Gratinert grillkylling i hummersaus

Sausen lages av en boks ferdig hummersuppe. Enkelt og godt.

Foto: Alf Børjesson/Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Gratinert grillkylling i hummersaus

Her har du en deilig helgemiddag som verken blakker deg helt eller krever voldsomme anstrengelser på kjøkkenet.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Del grillkyllingen i fire og legg den i en smurt, ildfast form sammen med finhakket chilipepper.
Sett formen i stekeovnen ved 180 °C i 15 minutter.

Ta ut formen og hell i hummersuppen. Legg i små, lettkokte brokkolibuketter og dryss ost over kyllingen.

Skru opp temperaturen til 225 °C og stek videre i ca. 10 minutter til alt er varmt og ost er litt gyllen. Dryss over krepsehaler før servering.

Tips

Server med hvitløkbagett.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt