Laster innhold, vennligst vent..
Video Gøril Wiker lager bruschetta

Gøril Wiker laget tomatbruschetta i Sommeråpent i 1997. Denne oppskriften går aldri av moten.

Gørils tomatbruschetta

Lag mange! Gøril Wiker vet at disse små munnfullene går unna.

Slik gjør du

Skjer baguettene i skiver og legg på stekeplata. Hell litt olje på hver brødskive. Skjær en liten, tynn skive usaltet smør og legg den på hver brødskive. Brødskivene settes i ovnen i 5-6 minutter på 200 grader til de blir gylne.

Skåld tomatene. Ta ut tomatkjernene. Hakk tomatene og ha de i en bolle. Hakk en raus neve basilikum i fine strimler. Ha i et par teskjeer hvitløk og litt pepper. Hell over olivenolje. Bland alt godt.

Ha en romslig skje med tomatfyllet på hver brødbit. Server!

Kilde: Gøril Wiker i Sommeråpent 1997