NRK Meny
Glutenfri tortilla, tacolefse

Glutenfrie tacolefser fylt med cashewrømme, sopp, bønner, mais, agurk, paprika, jalapeños, salat, ananas og salsa.

Foto: Kathrine Sundvor-Halleland

Glutenfri tortilla

Disse glutenfrie tacolefsene blir tynne, og henger godt sammen. Legger du dem oppå hverandre, holder de seg myke.

Slik gjør du

Andre oppskrifter fra Kathrine Sundvor-Halleland finner du på bloggen flussekatt.

Bland alt, og la stå i en halvtime.

Stek tynne lefser på middels varme i litt olje.

Når de slipper kanten, kan de enkelt snus med fingrene.

Legges oppå hverandre for å bli myke. De blir tynne, og henger kjempegodt sammen.

Oppskriften holder til mellom ti og 12 lefser, alt ettersom hvor store du lager dem.

Tips

Kathrine Sundvor-Halleland fyller sine lefser med cashewrømme (cashewnøtter stavmikses sammen med litt vann, litt sitronsaft, salt og pepper), shitakesopp, kidneybønner og tacokrydder, mais, agurk, paprika, jalapeños, salatblanding, ananas og salsa.

Kilde: Kathrine Sundvor-Halleland / Flussekatt