Laster innhold, vennligst vent..
Glasert kanelflesk

Tina Nordström varmer flesket i al-folie på grillen. Men først får fettet en runde på grillen for å få en sprø side.

Foto: TV4

Glasert kanelflesk

Røkt sideflesk med smak av aprikos, kanel og timian er en del av Tina Nordströms brunsj på campingplassen i Torekov.

Slik gjør du

Skjær et diagonalt snitt i sideflesket og fyll det med aprikoser.

Skjær ruter i fettet med en skarp kniv. Grill sideflesket med fettsiden ned.

Legg flesket på doble ark med al-folie, hell over sirup, eddik, kanel og kvister av timian.

Legg pakken på grillen og la flesket bli varmt. Snu på pakken så marinaden får fordelt seg.

Tips

Flere oppskrifter: Tinas sommerkjøkken

Kilde: Tina Nordström i TV-serien Tinas sommerkjøkken/TV4