Laster innhold, vennligst vent..
Gazpacho

Tomater, paprika, agurk og hvitløk er hovedingrediensene i gazpacho.

Gazpacho

En kald suppe for varme dager. Alexandra Solheim viser deg hvordan du lager den. Hentet fra TV-serien «Yum yum med Noman».

Slik gjør du

Start med å koke opp en kjele med vann, snitt tomatene og legg dem i kjelen i et par sekunder.

Helle av det varme vannet og fyll kjelen med kaldt vann.

Legg noe brød til siden for krutonger, resten av brødet bløtes i vann i fem min.

Del krutong-brødet i små terninger, stek dem i olivenolje til de er gylne i fargen og legg dem på kjøkkenpapir.

Bland resten av ingrediensene i en matmølle (foodprocessor).
Avkjøl suppen i kjøleskapet.

Tips

Serveres kald med garnityr som spekeskinke, hakket løk og agurk.

Kilde: Alexandra Solheim