Laster innhold, vennligst vent..
Fylte påskeegg med chorizokrem

Ta ut eggeplomma og gjør den enda mer magisk, før du setter den tilbake i påskeegget.

Foto: Rolf Tikkanen Øygarden

Fylte påskeegg med chorizokrem

Har du aldri fylt opp påskeegget ditt med chorizo, chilisaus og vårløk, sier du? Da er det på høy tid å teste en skikkelig digg helgesnack, som passer perfekt sammen med en iskald påskeøl.

Slik gjør du

Hardkok eggene og ta ut eggeplommen.

Stek finrevet chorizo og sjalottløk i en panne med litt olje.

Kjør eggeplommene sammen med resten av ingrediensene til chorizokremen i en blender til en tykk krem/røre. Alternativt kan du blande godt sammen for hånd.

Fyll hvert egg opp med chorizokrem, topp med mer finhakket vårløk og gjerne noen stekte fine chorizoterninger.

Tips

*Ajvar er en paprika og auberginrelish som også kalles «Midtøstens ketchup». Du finner ajvar i velassorterte dagligvarebutikker og innvandrerbutikker.

Kilde: Rolf Tikkanen Øygarden i Sørlandssendinga/NRK P1